10-19-2022, 08:15 AM
Właśnie mija kolejne 3.5 tyg suplementacji. Zanim przejdę do kolejnego etapu chciał bym zrobić sobie miesiąc przerwy i brać tylko to co niezbędne. Pytanie czy taka przerwa nie wpłynie negatywnie ?
Czyli rezygnuje z:
-cytrynian potasu 2x3g
-witamina A 25000IU
-witamina E 400IU
-bor 3-5mg
To co myślę zostawić:
-mleczan magnezu 2x1000mg
-wapń 2x2500mg
-suplement vitapak +
-witamina D3 2000IU
-witamina K2 mk4 100mcg
pytanie co z litem oraz cynkiem ?
Do tego chciał bym dorzucić:
-bcaa o składzie jak poniżej. (Od 2 miesięcy jak zrezygnowałem z wszelkich pobudzaczy(piłem yerbe) mam duże spadki energii i chce mi się spać przez dzień. Przez ostatnie kilka dnia brałem te aminokwasy i czuje się po nich naprawdę dobrze, nie czuje znużenia, mam przypływ energii, bez negatywnego pobudzenia i nakręcenia.)
- l-tyrozyna 300mg + l-teanina 200mg
- l-arginina 500mg
pytanie co z lizyną oraz tryptofanem ? Niby miałem je brać w kolejnym etapie ale są to jednak aminokwasy więc może lepiej dołączyć je teraz ?
Myślałem również nad MSM tu również pytanie czy brać teraz czy w kolejnym etapie ?
Czyli rezygnuje z:
-cytrynian potasu 2x3g
-witamina A 25000IU
-witamina E 400IU
-bor 3-5mg
To co myślę zostawić:
-mleczan magnezu 2x1000mg
-wapń 2x2500mg
-suplement vitapak +
-witamina D3 2000IU
-witamina K2 mk4 100mcg
pytanie co z litem oraz cynkiem ?
Do tego chciał bym dorzucić:
-bcaa o składzie jak poniżej. (Od 2 miesięcy jak zrezygnowałem z wszelkich pobudzaczy(piłem yerbe) mam duże spadki energii i chce mi się spać przez dzień. Przez ostatnie kilka dnia brałem te aminokwasy i czuje się po nich naprawdę dobrze, nie czuje znużenia, mam przypływ energii, bez negatywnego pobudzenia i nakręcenia.)
- l-tyrozyna 300mg + l-teanina 200mg
- l-arginina 500mg
pytanie co z lizyną oraz tryptofanem ? Niby miałem je brać w kolejnym etapie ale są to jednak aminokwasy więc może lepiej dołączyć je teraz ?
Myślałem również nad MSM tu również pytanie czy brać teraz czy w kolejnym etapie ?