Liczba postów: 3,958
Liczba wątków: 19
Reputacja:
52
Działa baaaardzo przyzwoicie, stronki ładują się szybciej niż na home, darmowe ssl... czego tu nie kochać? Jeszcze przetestuję szybkość jak domena jutro wejdzie i jak będzie dobrze, to przerzucam tam wszystkie strony jakie mam.
Reputacja:
52
O Konrados, Ty lubisz takie bezsensowne zabawy, możesz sprawdzić, czy wszystkie stronki w domenie naturalneleczenie.com.pl działają. Powinny już być przedelegowane na nowy serwer, chodzić 3 razy szybciej i niektóre pewnie się zawieszać, bo nie wierzę, że nigdzie nie zrobiłem błędu.
Liczba postów: 419
Liczba wątków: 25
Reputacja:
4
Przy wejściu na nowotwory.naturalneleczenie.com.pl pojawił się komunikat przeglądarki o nieważnym certyfikacie. Poza tym mam wrażenie, że na nowym serwerze strony otwierają się wolniej, a nie szybciej.
Reputacja:
52
no, certyfikatów nie ustawiłem jeszcze, dopiero teraz poznikają te komunikaty.
Reputacja:
52
Wszystkie strony na naturalneleczenie powinny już śmigać jak złoto, wszystkie mają certyfikaty ssl, jeśli dłużej się doładowują, to zapewne kwestia tego, że poprzednio przeglądarka miała je w pamięci w postaci cache, a teraz musi pobrać od nowa.
Powoli biorę się za vegie
Reputacja:
52
A, z tą szybkością to tak, że przez lata był szybki serwer, potem przeprowadzka i okazał się bardzo wolny, na szczęście tylko na miesiąc kupiłem konto, teraz jest przeprowadzka na taki, który powinien być SZYBKI.
Reputacja:
52
...i przeniesione, no to spokój na rok, miejmy nadzieję.