This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szybkie pytania
Czyli odpowiedź powinna brzmieć, lepiej niech nie mają odpowiednich substancji odżywczych, niż by miały mieć substancje, których trudno się pozbyć, glifosat, rtęć, ołów, itd.
Odpowiedz
O, dobrze gada!
Odpowiedz
Widzę, że temat się przyjął, dobrze Big Grin

Od dłuższego czasu mam takie strzelanie w jednym uchu przy przełykaniu śliny, a szczególnie przy ziewaniu. Jak ziewam z zamkniętymi ustami, nosem, to w tym uchu mam jakby takie uczucie słyszenia wiatru. Kiedyś tak miałem chyba tylko przy chorobach z mocnym katarem, natomiast teraz to norma, a od paru miesięcy do tego doszedł w tym uchu pisk (zwany też szumem usznym, tinnitus). Dodam tylko, że ten szum być może zbiegł się w czasie z problemami z kręgosłupem szyjnym - mam mocno spięty większość czasu, obecnie chodzę z tym do fizjoterapeuty. Jakieś rady jak sobie z tym wszystkim poradzić?
Odpowiedz
Gdybym tylko wiedział... mam takie strzelanie przez całe życie.
Odpowiedz
(06-27-2021, 04:35 PM)tomakin napisał(a): No nikotyna sama w sobie nie jest jakoś specjalnie szkodliwa
Dlatego jest składnikiem pestycydów, trutek i środków owadobójczych? Cool
Odpowiedz
Jednakowóż polecany na tym forum jako źródło boru kwas borowy jest trutką na owady, a wyroki śmierci wykonuje się wstrzykując potas.
Odpowiedz
Kwas borowy podobno działa na grzybicę skóry, dlaczego boraks nie ma podobnych właściwości?
Odpowiedz
Powiem więcej, chlor jest używany jako broń chemiczna i jest absolutnie zakazany przez Konwencję Genewską. A teraz poczytajcie czym jest sól kuchenna!

(skąd wiesz, że boraks nie ma tych właściwości i skąd wiesz, że kwas borowy ma, badano obie te substancje?)
Odpowiedz
Mam w szafie acifungin forte, jest tam kwas borowy (pewnie cały skład działa odpowiednio), ale jak próbowałem bawić się z boraksem to huja nic nie dawał Wink 
Ot
Odpowiedz
on ma w składzie sporo innych rzeczy, wypróbuj czysty kwas borowy i zobacz, czy jest efekt
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości