06-27-2021, 07:50 PM
Czyli odpowiedź powinna brzmieć, lepiej niech nie mają odpowiednich substancji odżywczych, niż by miały mieć substancje, których trudno się pozbyć, glifosat, rtęć, ołów, itd.
Szybkie pytania
|
06-27-2021, 07:50 PM
Czyli odpowiedź powinna brzmieć, lepiej niech nie mają odpowiednich substancji odżywczych, niż by miały mieć substancje, których trudno się pozbyć, glifosat, rtęć, ołów, itd.
06-27-2021, 08:32 PM
O, dobrze gada!
07-01-2021, 08:24 AM
Widzę, że temat się przyjął, dobrze
Od dłuższego czasu mam takie strzelanie w jednym uchu przy przełykaniu śliny, a szczególnie przy ziewaniu. Jak ziewam z zamkniętymi ustami, nosem, to w tym uchu mam jakby takie uczucie słyszenia wiatru. Kiedyś tak miałem chyba tylko przy chorobach z mocnym katarem, natomiast teraz to norma, a od paru miesięcy do tego doszedł w tym uchu pisk (zwany też szumem usznym, tinnitus). Dodam tylko, że ten szum być może zbiegł się w czasie z problemami z kręgosłupem szyjnym - mam mocno spięty większość czasu, obecnie chodzę z tym do fizjoterapeuty. Jakieś rady jak sobie z tym wszystkim poradzić?
07-01-2021, 01:42 PM
Gdybym tylko wiedział... mam takie strzelanie przez całe życie.
07-05-2021, 12:04 PM
07-05-2021, 01:52 PM
Jednakowóż polecany na tym forum jako źródło boru kwas borowy jest trutką na owady, a wyroki śmierci wykonuje się wstrzykując potas.
Kwas borowy podobno działa na grzybicę skóry, dlaczego boraks nie ma podobnych właściwości?
Powiem więcej, chlor jest używany jako broń chemiczna i jest absolutnie zakazany przez Konwencję Genewską. A teraz poczytajcie czym jest sól kuchenna!
(skąd wiesz, że boraks nie ma tych właściwości i skąd wiesz, że kwas borowy ma, badano obie te substancje?)
07-05-2021, 07:07 PM
Mam w szafie acifungin forte, jest tam kwas borowy (pewnie cały skład działa odpowiednio), ale jak próbowałem bawić się z boraksem to huja nic nie dawał
Ot
07-05-2021, 10:29 PM
on ma w składzie sporo innych rzeczy, wypróbuj czysty kwas borowy i zobacz, czy jest efekt
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|