This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rumień
Aha no to widzisz nawet tego nie wiedziałam ale trochę mnie to martwiło ,że taki efekt jest po cynku.
Benfogame już brałam 2 tydzień ale nie wiem czy już jej nie odstawić bo jeden dzień tylko nie wzięłam bo mi brakło a wczoraj już kupiłam to wzięłam ale po tej witaminie już źle zaczęłam się czuć trzęsienie od środka ,strach i niepokoj , ataki paniki wiesz puściło mnie po 2 godzinach ale było bardzo nie przyjemnie .Czy może już jej jest za dużo?
Odpowiedz
Jej nie może być za dużo, ale jak będziesz o tym myśleć, to jasne, że będziesz mieć stany lękowe po niej, jakbyś sobie wkręciła że woda z kranu może zaszkodzić to miałabyś ataki po piciu wody.
Odpowiedz
Hej .
Jeśli chodzi o moje wkręcenia to nie mam ich takich .Ale pamiętam jak brałam cysteine czy jakoś tak się nazywa i też się źle czułam i też mówiłam ,że wkręcam się i zignorowałam to i później miałam problem z tymi zawrotami głowy itd .
Na razie odstawiłam biorę wszystkie inne i jest prawie ok .
Mam problem jeszcze nie duży ale jest z agorafobia Tzn boje się wyjść poza miejsca gdzie chodzę ,chciałabym to jeszcze przełamać Tzn chodzę po mimo to ale chciała bym wiedzieć jakich witamin pilnować bardziej ,żeby nie mieć z tym problemu .
Odpowiedz
Jak pisałem, z witaminami jest tak, że niedobory mogą wywołać stany lękowe, ale jak niedoborów nie ma, to witaminy nie pomogą. Jeśli jest lepiej, bierz co bierzesz i będzie jeszcze lepiej. I ćwicz.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości