05-10-2021, 04:00 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-10-2021, 04:02 AM przez ScaryTerry.)
Zastanawiałem się nad zakładaniem tego tematu bo w sumie kwestia banalna ale nie znalazłem odpowiedzi na forum.
Czym różnią się między sobą chlorek, cytrynian i asparaginian potasu? Na wagę znalazłem tylko dwa pierwsze, trzeci w tabletkach. Dla mnie osobiście cytrynian brzmi jakoś lepiej - jakby się miał lepiej przyswajać xD Placebo.
Czy ktoś z was stosuje patent zmieszania NaCl z KCl i solenia w ten sposób potraw? Warto? (oczywiście z punktu widzenia zdrowia, nie smaku )
Czym różnią się między sobą chlorek, cytrynian i asparaginian potasu? Na wagę znalazłem tylko dwa pierwsze, trzeci w tabletkach. Dla mnie osobiście cytrynian brzmi jakoś lepiej - jakby się miał lepiej przyswajać xD Placebo.
Czy ktoś z was stosuje patent zmieszania NaCl z KCl i solenia w ten sposób potraw? Warto? (oczywiście z punktu widzenia zdrowia, nie smaku )