01-03-2023, 03:38 PM
No właśnie chodzi o losowe wstawianie jak jakiś bot, takie info dla wyszukiwarek, pojawiają się linki to pewnie ludzie o tym mówią - w ten sposób rozumuje silnik wyszukiwarki.
Zmiany na forum
|
01-03-2023, 03:38 PM
No właśnie chodzi o losowe wstawianie jak jakiś bot, takie info dla wyszukiwarek, pojawiają się linki to pewnie ludzie o tym mówią - w ten sposób rozumuje silnik wyszukiwarki.
01-03-2023, 04:44 PM
Takie wstawianie losowych linków na forach oznaczą jako spam i dadzą bana, a coraz więcej for, gier etc. nie da się nabrać na tor. To nie jest już 2017 r.
01-03-2023, 06:01 PM
złej baletnicy...
01-05-2023, 08:32 AM
Domeny już u nowego operatora... szybko poszło i chyba żadnych problemów z dostępem do stronek nie będzie
01-06-2023, 05:40 PM
Na domenie vegie.pl wywaliłem stare forum, zamiast tego wrzuciłem encyklopedię witamin, minerałów i ziół.
Jeśli ktoś chce pooglądać stare forum, to jest jeszcze dostępne, ale trzeba sposobem, np tak https://vegie.pl/forumdisplay.php?fid=7 i ta cyferka na końcu to numer działu.
Kto to tak pisał o twitterze, żebym tam ćwierkał i z tego zbierał ludzi? Sorki, ale nie ogarniam tych wszystkich nicków, zwłaszcza że ludzie po kilka razy potrafią skasować konto i założyć nowe
![]() jak to czytasz, podrzuć jakąś szybką instrukcję jak to robić, żeby miało ręce i nogi ![]() /edit NICE/najs chyba to Ty
Google W KOŃCU wprowadziło możliwość zrobienia własnego alertu cookies, co oznacza, że będę mógł w końcu wrzucić reklamy na forum. Co prawda nie ma z nich nawet złotówki miesięcznie, ale nie mieć złotówki i mieć złotówkę to razem dwa złote.
No i bez reklam nie pozwolą wrzucić swojego "firmowego" alertu cookies, bo ta samoróbka którą zrobiłem tutaj jest no... nie za dobra.
08-19-2023, 04:09 AM
Włączam nowsze php na serwerze, nie wiem, czy nie wywali błędów
08-19-2023, 04:15 AM
(krzyczcie jak co, bo na subdomenę inny ustawiłem)
niektóre strony (nie forum, inne, np borelioza.vegie) się wieszały, odkąd pojawił się alert cookies wydany przez google, już powinno być OK
wrzucam reklamy na forum, dzięki temu dostanę automatyczny alert cookies od google, normalnie forum nie miało pluginu zgodnego z przepisami |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|