This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiany na forum
Jak to nie?
Odpowiedz
Dokładnie, jak to nikomu nie służy realnie? Ja czytam wszystko od 2012 r. gdzieś, a patrząc że przeczytałem wszystko co było na starym forum to tak jakbym czytał od 2007 r. Wiele rzeczy przetestowałem lub testuje. Mnóstwo wiedzy, realnych rozkmin. Pamiętaj, że prawo łamać można, tylko należy robić to po cichu. Odnośnie kasy to nigdy nie pisałeś, że pomagasz za kasę, wyraźnie podkreślałeś, że możesz pomagać za darmo.
Odpowiedz
Ale w dalszym ciągu jest to forum dla 4-5 osób, Jedyne miejsce, gdzie cokolwiek się dzieje, to wątek o obłączkach, bo pytania typu "jakie brać narkotyki" można zadać chociażby na fejsie w komentarzu pod jakimś wpisem, przynajmniej realny ruch na stronach z tego będzie jak ludzie zobaczą wpisy.

Fora to przeżytek, zmarły śmiercią naturalną a te przepisy unijne są nawet nie gwoździem do trumny, ale zwiędłą różyczką na grobie. To było pewne gdy likwidowałem vegie, moje stare forum wegetariańskie, niektórzy uparcie się trzymają starej formuły i straszą takie pudrowane trupy, gdzie nawet boty nie chcą już zamieszczać spamu. Forumveg już widzę zdechło całkowicie, nawet serwer im nie działa, wegedzieciak, kiedyś najpopularniejszy, od września nie był odwiedzany nawet przez moderatorów, bo z tamtego czasu wiszą posty ze spamem.

To ludzie zdecydowali o tym, że chcą swoje życie oddać w ręce korporacji. Niech im będzie na zdrowie. Forum trzymałem, bo gdzieś chciałem mieć miejsce w którym ludzie mnie o różne rzeczy pytają, ale nie będę na serwerze trzymał kobyły zużywającej większość transferu, pochłaniającej czas i generującej potencjalne problemy prawne tylko po to, żeby raz na pół roku ktoś mógł o coś zapytać.
Odpowiedz
Trudno z logiką się kłócić, ale jakoś tak przykro. No cóż, wszystko co dobre kiedyś się kończy.
Gdzie cię można znaleźć i poczytać, bo jak tak w zasadzie nie wiem - tylko tutaj czytałem.

Edit: I co teraz będzie z SubZero, czy jaki tam był oryginalny nick... komandos? Komanditos - coś takiego?
Małego księcia nie czytałeś, Tomakinie - jeśli kogoś oswoisz, jesteś za niego odpowiedzialny Big Grin.
Odpowiedz
(12-28-2022, 11:32 AM)tomakin napisał(a): Ale w dalszym ciągu jest to forum dla 4-5 osób, Jedyne miejsce, gdzie cokolwiek się dzieje, to wątek o obłączkach, bo pytania typu "jakie brać narkotyki" można zadać chociażby na fejsie w komentarzu pod jakimś wpisem, przynajmniej realny ruch na stronach z tego będzie jak ludzie zobaczą wpisy.

Fora to przeżytek, zmarły śmiercią naturalną a te przepisy unijne są nawet nie gwoździem do trumny, ale zwiędłą różyczką na grobie. To było pewne gdy likwidowałem vegie, moje stare forum wegetariańskie, niektórzy uparcie się trzymają starej formuły i straszą takie pudrowane trupy, gdzie nawet boty nie chcą już zamieszczać spamu. Forumveg już widzę zdechło całkowicie, nawet serwer im nie działa, wegedzieciak, kiedyś najpopularniejszy, od września nie był odwiedzany nawet przez moderatorów, bo z tamtego czasu wiszą posty ze spamem.

To ludzie zdecydowali o tym, że chcą swoje życie oddać w ręce korporacji. Niech im będzie na zdrowie. Forum trzymałem, bo gdzieś chciałem mieć miejsce w którym ludzie mnie o różne rzeczy pytają, ale nie będę na serwerze trzymał kobyły zużywającej większość transferu, pochłaniającej czas i generującej potencjalne problemy prawne tylko po to, żeby raz na pół roku ktoś mógł o coś zapytać.

Po co pytać na facebooku, gdzie zaraz dostałbyś bana jak jest forum hyperreal Big Grin
Z korporacjami masz racje, ja czekam na czasy, aż będzie tylko 1 korporacja i cały świat będzie na nią zapierdalał, to wiele ułatwi na giełdzie, jedne akcje tylko do kupienia, hahahaa
Odpowiedz
Na razie nic nie kasuję, a jestem przecież na fanpage na fb
Odpowiedz
A w ogóle, jak już mam Waszą atencję, potrzebuję żeby tak w 20, może 30 miejscach znalazły się tego typu rzeczy:

https://healthytreatment.org/2022/01/25/...-diseases/

Chodzi o artykuły na blogu anglojęzycznym, przy czym nie zależy mi w tej chwili na wejściach, wprost przeciwnie. Chodzi o to żeby po prostu w sieci znalazły się do nich linki. Fora i linki w profilu / stopce, komentarze na anglojęzycznych blogach, "moja strona domowa" na portalach, tego typu rzeczy. Do różnych artykułów, nie tylko do jednego. Duże portale, typu reddit, twitter czy instagram blokują to tak, że link na nich jest niemal całkowicie bezwartościowy, dlatego fajnie by było jakby to były bardziej niszowe rzeczy.

To najlepszy sposób na zachęcenie mnie, bym pisał nowe artykuły na blogu Big Grin
Odpowiedz
...a przy okazji byście pokazali, jak bardzo zależy Wam na forum i w ogóle na istnieniu moich stronek. Jakby każda z wypowiadających się w tym wątku osób wrzuciła to w 5-7 miejsc, co zajmuje z 15 minut, to by akurat się nazbierało tyle, co trzeba.
Odpowiedz
Jako że home.pl chyba Bóg opuścił patrząc, jakie dają ceny utrzymania domen, przenoszę wszystkie do innego operatora. Nie dziś, nie jutro bo trochę to trwa, ale pewnie za kilka dni będą mogły wystąpić chwilowe problemy z dostępem do stronek.

Oczywiście nikt nigdzie nie dodał żadnego linku? Big Grin Eh klasyka, jak korzystać to każdy, jak pomóc adminowi poświęcając swoje 5 minut, to słychać cykanie świerszcza w rogu sali.
Odpowiedz
Na swoje usprawiedliwienie, nie bardzo wiem gdzie miałbym to wstawić - nie używam żadnych innych for(Forów?) z tematyką zdrowotną, a przecież nie będę losowo wstawiał gdzie popadnie jak jakiś bot Big Grin.
Swoją drogą, świetny artykuł o anemii i zwiększaniu poziomu ferrytyny. Jeśli kiedyś będę z kimś na ten temat rozmawiał, na pewno go tam przekieruję.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości