![]() |
|
Blog treningowy o wszystkim i o niczym - Wersja do druku +- Zdrowiej - forum medycyny naturalnej i alternatywnej (https://zdrowiej.vegie.pl) +-- Dział: Cała reszta (https://zdrowiej.vegie.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Dział: Pogaduszki (https://zdrowiej.vegie.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Blog treningowy o wszystkim i o niczym (/showthread.php?tid=375) |
RE: Blog treningowy o wszystkim i o niczym - yugon - 06-04-2025 Wczorajszy trening zakończył się na 2 seriach tylko, bo jakoś źle chwyciłem ręką i mnie zabolała, a wiem, że lepiej zapobiegać niż leczyć i zakończyłem trening lub druga opcja mój mózg szukał wymówki by nie trenować dalej ![]() Wiesiołek kupiony, glicyna nie przyszła bo się jebnąłem podczas przelewu i nawet nie wyszedł... n/c Dzisiaj w planach trening na klatę. RE: Blog treningowy o wszystkim i o niczym - yugon - 06-04-2025 8 serii 12 powtórzeń 57,5 kg done, zgodnie z planem, na więcej mi się nie chce bo odjebałem dzisiaj dobre 20 km spaceru. RE: Blog treningowy o wszystkim i o niczym - yugon - 06-05-2025 Dzisiaj w planach treningi izolujące biceps, triceps, barki. Dodatkowo przysiady ze sztangą i może drążek lub wyciąg górny na plecy. Podsumujmy suple, które biore: - kolagen - 20 g dziennie - MSM - 3 g dziennie - miedź - 4 mg dziennie - potas - 2 g dziennie - kreatyna - ostatnio wziąłem 1 gram i nie było migreny, dzisiaj spróbuje 2 i zjem dużo paluszków solonych jak radził Tomakin, zobaczymy co będzie.. - cysteina - 1,2 grama dziennie - glicyna (jak dojdzie) 3 g dziennie No będzie trzeba wkrótce przerwać suplementację miedzią i trochę cynk spróbować. RE: Blog treningowy o wszystkim i o niczym - yugon - 06-06-2025 No muszę przyznać, że Tomakin się zna. Wczoraj 2 g kreatyny i pół paczki paluszków solonych (duża paczka) i zero migreny dzisiaj, dziękuje! Treningowo wczoraj 4 serie po 55 kg na nogi, no i 4 na biceps, 4 na triceps i 8 na barki, przy następnym treningu zwiększam obciążenie barków.. RE: Blog treningowy o wszystkim i o niczym - tomakin - 06-06-2025 No ba, kto ma się znać, jak nie ja. Ale może być po prostu tak, że organizm wysycił się kreatyną i poziom wody sam się uregulował, bo już nie ciągnie całej do mięśni. RE: Blog treningowy o wszystkim i o niczym - yugon - 06-07-2025 HAHA, jaki arogancki, ale to dobrze, lubię to ![]() Pamiętaj tylko, że pycha kroczy przed upadkiem. RE: Blog treningowy o wszystkim i o niczym - tomakin - 06-08-2025 a co kroczy przed pychą? RE: Blog treningowy o wszystkim i o niczym - yugon - 06-08-2025 Nie wiem, dzisiaj kolejny trening, zrobiłem 3 dni przerwy, żeby dać odpocząć mięśniom. Potem napiszę jak to wszystko wyszło. RE: Blog treningowy o wszystkim i o niczym - yugon - 06-08-2025 8 serii na klatę 57,5 kg i 6 serii przysiadów to samo obciążenie RE: Blog treningowy o wszystkim i o niczym - tomakin - 06-09-2025 Jeszcze tylko przypomnę, żebyś NIGDY nie robił klaty sztangą bez asekuracji. Nawet niewielkim ciężarem. Jeśli już samemu, to hantle, efekt ten sam, nawet lepszy, a nie ma ryzyka, że chwilowo zasłabniesz i sztanga spadnie na szyję, kończąc karierę... no, wszystko kończąc. |