Zdrowiej - forum medycyny naturalnej i alternatywnej
Stwierdzona schizofrenia paranoidalna, okresowo AZS, lęki - Wersja do druku

+- Zdrowiej - forum medycyny naturalnej i alternatywnej (https://zdrowiej.vegie.pl)
+-- Dział: Schorzenia i przypadłości (https://zdrowiej.vegie.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Depresja, nerwica etc (https://zdrowiej.vegie.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Stwierdzona schizofrenia paranoidalna, okresowo AZS, lęki (/showthread.php?tid=121)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Stwierdzona schizofrenia paranoidalna, okresowo AZS, lęki - Pytacz - 06-05-2021

Nie wiem, czy mnie stać na ciebie. Wink

RE: Stwierdzona schizofrenia paranoidalna, okresowo AZS, lęki - tomakin - 06-05-2021

to do subzero było Big Grin

planuję odpalić patronite, o ile tam zechcą "altmedowca" i pewnie dla czołowych "sponsorów" będzie przewidziana opcja zrobienia witryny docelowo pod ich oczekiwania, ale pewnie zanim ruszy patronite (o ile w ogóle), to zdążę ogarnąć robotę w realu i wziąć się za nowe stronki

tak całkiem serio, jest niby opcja na blogu "przekaż darowiznę", ale raz że jesteś na utrzymaniu rodziny i nie chciałbym kogoś takiego obciążać, a dwa jednak bym nie chciał, żeby zdrowiej zaczęło być kojarzone z płatnymi usługami. Co innego patronite, a co innego "płać albo nie będzie pomocy".

nie, serio, taka stronka to ponad 10 godzin pracy i teraz nie mam na to czasu

RE: Stwierdzona schizofrenia paranoidalna, okresowo AZS, lęki - Pytacz - 06-05-2021

Rozumiem, dlatego nie nalegam usilnie.
Na pewno masz dużo zobowiązań i mało czasu.
Doceniam to, że dobrowolnie i bezpłatnie udzielasz nam swojej wiedzy i podziwiam za pracowitość.

RE: Stwierdzona schizofrenia paranoidalna, okresowo AZS, lęki - subzero - 06-05-2021

tomakin napisał(a):planuję odpalić patronite, o ile tam zechcą "altmedowca" i pewnie dla czołowych "sponsorów" będzie przewidziana opcja zrobienia witryny docelowo pod ich oczekiwania, ale pewnie zanim ruszy patronite (o ile w ogóle), to zdążę ogarnąć robotę w realu i wziąć się za nowe stronki
Jak założysz patornite, to ustawię comiesięczne wsparcie 10 zł. Niech to będzie motywacja dla ciebue do załozenia patronite.

RE: Stwierdzona schizofrenia paranoidalna, okresowo AZS, lęki - TakNie - 06-05-2021

Subzero belfuje Big Grin  Nie pasuj Tomakin!

RE: Stwierdzona schizofrenia paranoidalna, okresowo AZS, lęki - tomakin - 06-06-2021

No właśnie o tym piszę. Gdyby ktoś chciał zamówić taką stronkę w jakimś serwisie, specjalizującym się w tworzeniu tego typu witryn, to zapłaciłby 500-1000 zł. A tu przychodzi subzero i mówi "no masz tu 10 zł na miesiąc, przestań pracować i zarabiać, rób stronki bo chcę sobie poczytać".

RE: Stwierdzona schizofrenia paranoidalna, okresowo AZS, lęki - tomakin - 06-06-2021

Nie, wróć, co ja gadam. Licząc 20 podstron, każda po 7000 znaków, mamy 140 000 znaków. Copywriter pisząc najbardziej gówniany tekst, będzie chciał 6 zł za 1000 znaków. Co oznacza, że zamawiając stronkę wypełnioną jakiś bełkotem (bo takie teksty zamawia się u copywriterów, bełkot dla google by generować siłę linku) płacimy 840 zł za same tylko teksty.

Artykuły blogowe, a o takich tu mowa, kosztują od 10 zł do nawet 50 zł za 1000 znaków. Co daje przedział cenowy od 1400 do 7000 zł. I dalej nie będzie to tej klasy, co moje teksty.

No dobra, może przesadziłem, 140 000 znaków tekstu specjalistycznego nie robi się w 10 godzin. Taka drobna stronka jak coś o tematyce schizofrenii pewnie miałoby tych znaków kilka razy mniej.

RE: Stwierdzona schizofrenia paranoidalna, okresowo AZS, lęki - subzero - 06-06-2021

(06-06-2021, 03:37 AM)tomakin napisał(a): No właśnie o tym piszę. Gdyby ktoś chciał zamówić taką stronkę w jakimś serwisie, specjalizującym się w tworzeniu tego typu witryn, to zapłaciłby 500-1000 zł. A tu przychodzi subzero i mówi "no masz tu 10 zł na miesiąc, przestań pracować i zarabiać, rób stronki bo chcę sobie poczytać".

Jeśli płacących po 10 zł na miesiąc będzie 500, to już będziesz mieć 5000zł na miesiąc.

Coś mi mówi, że ta liczba będzie bardziej zbliżona do 1, niż do 500.

Duuuuużo bardziej.

RE: Stwierdzona schizofrenia paranoidalna, okresowo AZS, lęki - subzero - 06-06-2021

A inni blogerzy mają jakoś dużo wspierających.