Na tym forum można dyskutować o naturalnych metodach wspomagania leczenia wszelkiego rodzaju schorzeń i przypadłości, łącznie z rakiem czy AIDS.
Rejestracja / Register  Zaloguj / Login  Galeria  Czat  Mapa Google  
Szukaj Użytkownicy 




Portal partnerski: Dołącz do Vivy, ratuj zwierzęta, promuj wegetarianizm - nie zwlekaj!


Napisz nowy temat   Moderator: krowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak
Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane
 Tematy   Odpowiedzi   Autor   Wyświetleń   Ostatni post 
wysokie tsh, problemy z cisnieniem, tezyczka.
4 06-04-11
risk
5497 2011-04-06, 19:10
tomakin
tężyczka / wapń / D
5 27-03-11
lamia_gda
6118 2011-03-30, 10:29
tomakin
sposoby podniesienia serotoniny - tryptofan zamiast SSRI
[ Idź do strony: 1, 2, 3 ]
37 14-01-11
narthex
29158 2011-03-23, 21:49
tomakin
graves basedowa
1 22-03-11
malinowysok
4129 2011-03-23, 00:30
tomakin
Nerwica lękowa - prośba do tomakin
[ Idź do strony: 1, 2, 3 ]
41 12-10-10
20-latek
32845 2011-03-12, 12:31
tomakin
Prośba o pomoc- depresja nerwicowa
[ Idź do strony: 1, 2 ]
24 28-12-10
Agrafka
17716 2011-03-08, 01:15
tomakin
Chela Mag B6
3 02-02-11
powercoffee
5569 2011-02-02, 23:20
powercoffee
Parogen
10 14-01-11
Sylwia1990
8785 2011-01-16, 15:02
tomakin
Tarczyca - prośba o interpretację wyników
5 07-12-10
natsu72
5506 2010-12-12, 07:05
tomakin
Ciąża, tarczyca i jod
1 07-12-10
agawoj21
3946 2010-12-07, 15:45
tomakin
Wynik TSH
1 28-11-10
aisza128
4192 2010-11-29, 05:56
tomakin
wytrzeszcz oczu po operacji tarczycy
1 20-11-10
tessi
4513 2010-11-21, 01:01
tomakin
NERWICA NATRĘCTW
7 07-11-10
astalavista
6577 2010-11-09, 10:47
tomakin
Tarczyca poraz kolejny - ft3
1 31-10-10
Veganza
3958 2010-10-31, 16:07
tomakin
tarczyca - problemy diagnostyczne
4 21-10-10
zemma
5641 2010-10-22, 14:16
tomakin
tarczyca i ja
3 11-10-10
mariola
4897 2010-10-13, 05:03
tomakin
Ciągle mi zmino
14 25-09-10
zmarzlinka
10471 2010-10-13, 04:54
tomakin
Przewlekłe autoimmunologiczne zapalenie tarczycy
5 30-09-10
aldho
6178 2010-10-03, 20:39
tomakin
prośba o interpretacje badań
1 30-09-10
moniazal24
3811 2010-10-01, 14:54
tomakin
Mój problem tarczycowo- nerwicowo - depresyjny
14 12-08-10
heb
9694 2010-09-29, 21:57
tomakin
stres
1 27-09-10
nerwowa
3904 2010-09-28, 01:27
tomakin
nadczynność czy niedoczynność tarczycy
3 23-09-10
Zdzisława
5143 2010-09-27, 20:24
dc
Woda z jodem
1 25-09-10
Bananowa
4237 2010-09-26, 12:07
tomakin
Interpretacja wyników TSH, FT3, FT4 i objawów.
[ Idź do strony: 1, 2 ]
26 27-08-10
medea2
22312 2010-09-24, 10:05
tomakin
Niedoczynośc tarczycy a fat burnery
1 23-09-10
eloszek
4519 2010-09-23, 20:01
tomakin
Wyświetl tematy z ostatnich:  
Zdrowiej - forum medycyny naturalnej Strona Główna » Medycyna naturalna i dieta » Nerwice, depresje etc oraz tarczyca Strona 19 z 21  
Napisz nowy temat  
Szukaj w tym dziale:       
 
Skocz do:  
Nowe posty    Brak nowych postów    Ważne ogłoszenie
Nowe posty [ Popularny ]    Brak nowych postów [ Popularny ]    Ogłoszenie
Nowe posty [ Zablokowany ]    Brak nowych postów [ Zablokowany ]    Przyklejony
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum