03-09-2021, 09:38 PM
Znowu musiał się ktoś inny wtrącić i tomakin odpowie wybiórczo.
Kastracja farmakologiczna
|
03-09-2021, 09:38 PM
Znowu musiał się ktoś inny wtrącić i tomakin odpowie wybiórczo.
03-10-2021, 10:08 AM
Subzero proszę nie pisać przed tomakinem. Tomakinowi potem nie chce się czytać tylu postów i odpowiada tylko na niektóre. Nową stronę zacząłeś, tomakin teraz nie zobaczy że na poprzedniej coś jest napisane.
03-11-2021, 08:34 AM
![]()
03-11-2021, 11:57 AM
No i przez to, że się Liska wtrąciła, nie dowiedziałem się, co tomakin by odpowiedział na ten post.
Kamikadze napisał(a):Ja pierdziele, są jakieś specjalne obozy pracy dla przegrywów? 99% moich znajomych sobie jakieś laski znajduje, lepsze, gorsze, ale znajduje. Ale siłą rzeczy nie znam ludzi, którzy nie wychodzą z domu, bo skąd mam takich znać.
03-11-2021, 12:22 PM
to mój post mózgu
03-11-2021, 05:09 PM
Chodziło mi o ten post.
Kamikadze napisał(a):Nie wiem w jakich kręgach się poruszasz. Ja pracuje na produkcji za najniższą i autentycznie prawie połowa chłopów u mnie w robocie nie ma baby, a jak mają to są przez nie wykorzystywani. Ile ja się nasłuchałem w robocie zwierzeń np. o stratach majątku po małżeństwie bo człowiek ufał itd, nie wiedziałem, że takie świństwa mogą robić ludzie ludziom. Druga połowa ma, ale to najczęściej starsi faceci 35+ w wieloletnich małżeństwach. Też nie znam takich co z domu nie wychodzą, bo niby jak mam ich znać jak nie wychodzą?
03-18-2021, 05:18 PM
Cytat:nie mogę pogodzić się z braku bliskości seksualnej i chciałbym pokonać masturbacjęDołączę do Liski, bo wasz męski punkt widzenia jest w tym temacie dla mnie przerażający. Dlaczego masz "pokonać masturbację"? Ona ma więcej zalet niż zagrożeń https://www.medonet.pl/seks/problemy-z-s...04457.html Ogólnie: masz problem głównie z psychiką, nie z testosteronem. Psychologa, psychiatrę polecam. A z domowych sposobów: szukaj jak najwięcej okazji do wyjścia z domu, niekoniecznie z watahą kolegów, ale z jednym. Teraz parki, deptaki są pełne. Zagadanie w stylu "dziewczyno, nie biegnij tak, zobacz jaka piękna pogoda, wiosna itp." też może się przydać. Masz jakieś hobby? Umiesz o tym opowiadać? Więcej wiary w siebie, więcej pracy nad sobą i powodzenia! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|